Beekdalseweg Otterlo Nederland in Otterlo via Huurflits

Beekdalseweg Otterlo NederlandIndeling:EntreeWoonkamerOpen keuken met o.a. koelkast, oven en vaatwasserSlaapkamer 1Slaapkamer 2Badkamer v.v. wc, wastafel en douchecabineExtra’s:Modern en keurig gemeubileerdTv en internet (glasvezel)Wasgelegenheid op het parkHuurprijs is kale huur. All-inclusive huurprijs inclusief:- Parkkosten voor faciliteiten, parkonderhoud, afval- en rioolheffing, waterschapsbelasting e.d.- Gas, water en elektra- Internet- TV- Tuinonderhoud- Toeristenbelasting

Je vind de Huurwoning aan de Beekdalseweg Otterlo Nederland  te Otterlo nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Huurwoning ligt in de stad Otterlo aan de Beekdalseweg Otterlo Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Huurwoning in Otterlo. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Huis Beekdalseweg in Otterlo wees er dan snel bij!

Meer informatie over Huis Beekdalseweg in Otterlo – Klik hier

Details van Huis Beekdalseweg in Otterlo

Prijs – 745.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 55

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Beekdalseweg Otterlo Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren