Beeklaan DenHaag Nederland in DenHaag via Huurflits

Beeklaan DenHaag NederlandVia de gesloten entree loopt u via de trap naar de tweede verdieping. Het appartement is recentelijk opgeknapt met onder andere: laminaatvloer, nieuwe keuken en dubbele beglazing.Entree appartement: hal (ca. 1.37 x 1.00) voorzien van berging, ruime en lichte woonkamer (ca. 25m2) met open keuken en een aangrenzend balkon.Keuken voorzien van: koelkast, spoelbak, inductiekookplaat en afzuigkap.Slaapkamer gelegen aan achterzijde ca. 6m2.

Je vind de Appartement aan de Beeklaan DenHaag Nederland  te DenHaag nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad DenHaag aan de Beeklaan DenHaag Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in DenHaag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Beeklaan in Den Haag wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Beeklaan in Den Haag – Klik hier

Details van Appartement Beeklaan in Den Haag

Prijs – 930.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 40

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Beeklaan DenHaag Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren