Beeklaan DenHaag Nederland in DenHaag via Huurflits

Beeklaan DenHaag NederlandOmschrijvingNabij de Laan van Meerdervoort gelegen 3 kamer 1e etagewoning met dakterras. Huidige energielabel D. In januari 2023 zal de woning worden geïsoleerd waarbij getracht wordt om op te waarderen naar een A -label.U kan alleen in aanmerking komen voor de deze woning als u voldoet aan de huurvoorwaarden.Indeling:Gemeenschappelijke entree,Binnentrap naar 1e verdieping;Entree woning;Gang met toilet en aparte douche;Doorgebroken kamer en suite ca. 10 x 3.4 met parketvloer, schouw en erker aan de voorzijde;Doorgang naar voorzijkamer ca. 4 x 2;Keuken aan de achterzijde met onder- en bovenkasten alsmede toegang tot eigen dakterras.

Je vind de Appartement aan de Beeklaan DenHaag Nederland  te DenHaag nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad DenHaag aan de Beeklaan DenHaag Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in DenHaag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Beeklaan in Den Haag wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Beeklaan in Den Haag – Klik hier

Details van Appartement Beeklaan in Den Haag

Prijs – 1150.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 60

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Beeklaan DenHaag Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren