Beekpoort Weert Nederland in Weert via Huurflits

Beekpoort Weert NederlandDit ruime appartement heeft 1 slaapkamer en is gelegen op de 3de verdieping. Het appartement bevindt zich in het nieuwe (2012) complex aan de Beekpoort. Bovendien is de huurprijs inclusief het huren van een parkeerplaats. Wonen aan de Beekpoort is super centraal wonen in een moderne omgeving.- 1 Slaapkamer- Balkon- Appartement met lift- 62m2 Woonoppervlakte- Energielabel A- 3de Verdieping- Bouwjaar: 2012Bijzonderheden- Huurperiode: minimaal 1 jaar- Huurprijs en ingangsdatum zijn onder voorbehoud- Indien de vertrekkende huurder zaken ter overname aanbiedt, wordt dit bij de toewijzing kenbaar gemaakt.

Je vind de Appartement aan de Beekpoort Weert Nederland  te Weert nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Weert aan de Beekpoort Weert Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Weert. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Beekpoort in Weert wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Beekpoort in Weert – Klik hier

Details van Appartement Beekpoort in Weert

Prijs – 800.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 62

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Beekpoort Weert Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren