Beekstraat Apeldoorn Nederland in Apeldoorn via Huurflits

Beekstraat Apeldoorn NederlandHerken jij jezelf in een van bovenstaande punten? Dan is een van deze nieuwbouw appartementen aan de Beekstraat in het centrum van Apeldoorn met prachtig uitzicht over de Grift precies wat je zoekt. Het appartementencomplex bestaat uit vijftien modern ingerichte appartementen met één of twee kamers in de kern van het centrumgebied. Het appartementencomplex is gelegen direct achter de hoofdwinkelstraat van Apeldoorn (Hoofdstraat), in het verlengde van de Marktstraat en het plein waar het gemeentehuis is gelegen en in de nabijheid van het centraal station van Apeldoorn. De appartementen zijn volledig gestoffeerd en gemeubileerd.

Je vind de Appartement aan de Beekstraat Apeldoorn Nederland  te Apeldoorn nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Apeldoorn aan de Beekstraat Apeldoorn Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Apeldoorn. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Beekstraat in Apeldoorn wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Beekstraat in Apeldoorn – Klik hier

Details van Appartement Beekstraat in Apeldoorn

Prijs – 1100.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 48

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Beekstraat Apeldoorn Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren