Beekstraat Arnhem Nederland in Arnhem via Huurflits

Beekstraat Arnhem NederlandDe kamer is ingericht met een bed, een kleine en een grote tafel, een stoel en een kleine kast. Er zijn ook lakens, een kussen en een deken aanwezig. Het appartement heeft een keuken met balkon en een woonkamer die je deelt met 7 huisgenoten. De douche en het toilet deel je met 4 huisgenoten.

Je vind de Kamer aan de Beekstraat Arnhem Nederland  te Arnhem nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Arnhem aan de Beekstraat Arnhem Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Arnhem. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Beekstraat in Arnhem wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Beekstraat in Arnhem – Klik hier

Details van Kamer Beekstraat in Arnhem

Prijs – 575.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 14

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Beekstraat Arnhem Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren