Beekstraat Arnhem Nederland in Arnhem via Huurflits

Beekstraat Arnhem NederlandEntree, vanuit de hal toegang tot de slaapkamer gelegen aan de galerijzijde van het appartement, grenzend aan de slaapkamer is de ruime badkamer, welke is voorzien van een inloopdouche en wastafel. Inpandige berging met de aansluiting voor de wasmachine, toilet. Ruime woonkamer met raampartijen over de gehele breedte met dubbele openslaande deuren (draai-kiep) en frans balkon en een moderne open keuken in hoekopstelling. In de onderbouw kunt u uw fiets/bromfiets stallen in de gemeenschappelijke fietsenstalling

Je vind de Appartement aan de Beekstraat Arnhem Nederland  te Arnhem nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Arnhem aan de Beekstraat Arnhem Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Arnhem. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Beekstraat in Arnhem wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Beekstraat in Arnhem – Klik hier

Details van Appartement Beekstraat in Arnhem

Prijs – 930.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 55

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Beekstraat Arnhem Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren