Beethovenlaan in Groningen via Esteon

BeethovenlaanTe Huur: 3-kamer appartement gelegen in Herewegwijk en Helpman (90m2). Het wordt gemeubileerd opgeleverd. Voorzieningen: Aparte WC, balkon of dakterras, parkeermogelijkheid, kinderen, dichtbij OV, vlakbij supermarkt, berging, dubbel glas, ligbad, vaatwasmachine. De huurprijs per maand is €1.275,-. De borgsom is €1.275,-. Is dit een appartement wat aan jouw woonwensen voldoet?

Je vind een Appartement te huur in Groningen nu voor een scherpe prijs terug bij Esteon. Deze Appartement ligt in de stad Groningen aan de Beethovenlaan en is snel beschikbaar. Via Esteon kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Groningen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement te huur in Groningen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement te huur in Groningen – Klik hier

Details van Appartement te huur in Groningen

Prijs – 1275.00
Aantal personen – 2
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 90m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Beethovenlaan

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Esteon voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren