Beethovenstraat Leeuwarden Nederland in Leeuwarden via Huurflits

Beethovenstraat Leeuwarden NederlandBegane grond:Entree met ruime hal die als extra berging kan dienen en een vaste trap naar de eerste verdieping.Eerste verdieping:De eerste verdieping heeft een ruime woonkamer met grote raampartijen en veel lichtinval. Tevens is hier een gesloten keuken gesitueerd, voorzien van een nieuw keukenblok. Er is een apart toilet. Op deze verdieping is tevens de grote badkamer gelegen, voorzien van een ruime inloopdouche, dubbele wastafel met wastafel en achter de schuifdeuren opstelplaats voor de wasmachine en droger en extra opbergruimte. Het platte dak is ook bereikbaar vanuit de badkamer, zodat een beschut stukje ‘buiten’ toch mogelijk is.Tweede verdieping:Middels de vaste trap op de overloop van de eerste verdieping is de tweede verdieping bereikbaar. Op deze verdieping zijn twee slaapkamers en een inbouwkast.

Je vind de Appartement aan de Beethovenstraat Leeuwarden Nederland  te Leeuwarden nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Leeuwarden aan de Beethovenstraat Leeuwarden Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Leeuwarden. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Beethovenstraat in Leeuwarden wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Beethovenstraat in Leeuwarden – Klik hier

Details van Appartement Beethovenstraat in Leeuwarden

Prijs – 875.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 80

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Beethovenstraat Leeuwarden Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren