Beethovenweg in Amersfoort via Esteon

BeethovenwegEen studentenhuis komt beschikbaar in Randenbroek! Bestaande uit 1 kamer(s) en 1 slaapkamer(s). Het heeft een oppervlakte van 14m2 en zal gestoffeerd opgeleverd worden. Voorzieningen: Aparte WC, balkon of dakterras, parkeermogelijkheid, dichtbij OV, vlakbij supermarkt, berging, dubbel glas, ligbad, wasmachine, vaatwasmachine, internet / TV. De huurprijs bedraagt €357,- per maand en de borg is €0,-.

Je vind een Studentenhuis te huur in Amersfoort nu voor een scherpe prijs terug bij Esteon. Deze Studentenhuis ligt in de stad Amersfoort aan de Beethovenweg en is snel beschikbaar. Via Esteon kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studentenhuis in Amersfoort. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studentenhuis te huur in Amersfoort wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studentenhuis te huur in Amersfoort – Klik hier

Details van Studentenhuis te huur in Amersfoort

Prijs – 357.00
Aantal personen – 1
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 14m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Beethovenweg

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Esteon voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren