Begijnenhof Eindhoven Nederland in Eindhoven via Huurflits

Begijnenhof Eindhoven NederlandEntree van het appartement met toegang tot de badkamer met badmeubel en logband met douche. De woonkamer is sfeervol. Het uitzicht is uniek door de grote raampartijen! Aparte slaapkamer welke toegankelijk is vanuit de woonkamer. Bijzondere aandachtspunten: aan de achterzijde van het complex bevindt zich een gemeenschappelijk ruim balkon met weids uitzicht over Eindhoven. Aparte ruimte voor de wasmachine en droger.

Je vind de Appartement aan de Begijnenhof Eindhoven Nederland  te Eindhoven nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Eindhoven aan de Begijnenhof Eindhoven Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Eindhoven. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Begijnenhof in Eindhoven wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Begijnenhof in Eindhoven – Klik hier

Details van Appartement Begijnenhof in Eindhoven

Prijs – 1025.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte –

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Begijnenhof Eindhoven Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren