Begijnhofstraat Roermond Nederland in Roermond via Huurflits

Begijnhofstraat Roermond NederlandHet appartement Begijnhofstraat is gelegen op de vierde verdieping en heeft een totale oppervlakte van ca. 74 m2. Het appartement heeft een lichte woonkamer, een (half)open keuken en twee slaapkamers. De keuken is voorzien van een spoelbak en afzuigkap. De badkamer is voorzien van een douche en wastafel. Het appartement heeft naast een berging in de woning ook nog een eigen berging in de parkeerkelder.

Je vind de Appartement aan de Begijnhofstraat Roermond Nederland  te Roermond nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Roermond aan de Begijnhofstraat Roermond Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Roermond. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Begijnhofstraat in Roermond wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Begijnhofstraat in Roermond – Klik hier

Details van Appartement Begijnhofstraat in Roermond

Prijs – 745.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 74

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Begijnhofstraat Roermond Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren