Beijerlandselaan Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Beijerlandselaan Rotterdam NederlandIndeling:Eerste verdieping:Entree appartement. Hal. Separaat toilet met fonteintje. Vanuit de hal is er toegang tot de woonkamer met open keuken. De open keuken is voorzien van veel opbergruimte, een kookplaat, een afzuigkap en een combi oven/magnetron. De hal biedt tevens toegang tot de badkamer en de slaapkamer. De badkamer is voorzien van een inloopdouche en een wastafel. Tot slot heeft u vanuit de slaapkamer toegang tot het terras.

Je vind de Appartement aan de Beijerlandselaan Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Rotterdam aan de Beijerlandselaan Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Beijerlandselaan in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Beijerlandselaan in Rotterdam – Klik hier

Details van Appartement Beijerlandselaan in Rotterdam

Prijs – 975.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 52

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Beijerlandselaan Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren