Bekkerstraat in Utrecht via Esteon

BekkerstraatWoonruimte te huur in Utrecht, Noordoost. Een expat woning/woonhuis met een oppervlakte van 75m2, 4 kamer(s) en 3 slaapkamer(s). Het zal gestoffeerd opgeleverd worden. De huurprijs is €1.750,- per maand. De borgsom bedraagt €1.750,-. Matchen jouw woonwensen met deze woonruimte?

Je vind een Woonruimte te huur in Utrecht, Noordoost nu voor een scherpe prijs terug bij Esteon. Deze Expat woning, Woonhuis ligt in de stad Utrecht aan de Bekkerstraat en is snel beschikbaar. Via Esteon kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Expat woning, Woonhuis in Utrecht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Woonruimte te huur in Utrecht, Noordoost wees er dan snel bij!

Meer informatie over Woonruimte te huur in Utrecht, Noordoost – Klik hier

Details van Woonruimte te huur in Utrecht, Noordoost

Prijs – 1750.00
Aantal personen – 2
Aantal kamers – 4
Woonoppervlakte – 75m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Bekkerstraat

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Esteon voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren