Beldsteeg Almelo Nederland in Almelo via Huurflits

Beldsteeg Almelo NederlandINDELING:Woonkamer met keuken, 1 slaapkamer, nette badkamer. Achter het gebouw is een berging voor fietsen aanwezig. Het appartement ligt op loopafstand van het station, winkels, restaurants, theater, supermarkt, etc.

Je vind de Appartement aan de Beldsteeg Almelo Nederland  te Almelo nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Almelo aan de Beldsteeg Almelo Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Almelo. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Beldsteeg in Almelo wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Beldsteeg in Almelo – Klik hier

Details van Appartement Beldsteeg in Almelo

Prijs – 750.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 50

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Beldsteeg Almelo Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren