Bemuurde_Weerd_Oostzijde Utrecht Nederland in Utrecht via Huurflits

Bemuurde_Weerd_Oostzijde Utrecht NederlandIndeling:Entree in de hal, waar zich tevens de gezamenlijke fietsenstalling en de gezamenlijke wasmachine bevinden. Via de deur van de hal betreed je het appartement en kom je eerst terecht in de halfopen keuken. De keuken is van alle gemakken voorzien en beschikt over een vierpits gasfornuis, combi-oven en opbergruimte.Hierna loop je door naar de ruime eetkamer met eettafel. Aan het uiteinde bevindt zich de nog ruimere en lichte woonkamer en-suite. De woonkamer is voorzien van dakramen, waardoor u nooit een mooi dakraam hoeft te missen.Aan de andere kant van de eetkamer, verborgen achter het kledingrek, bevindt zich het (open) slaapgedeelte met een tweepersoonsbed.

Je vind de Appartement aan de Bemuurde_Weerd_Oostzijde Utrecht Nederland  te Utrecht nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Utrecht aan de Bemuurde_Weerd_Oostzijde Utrecht Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Utrecht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Bemuurde Weerd Oostzijde in Utrecht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Bemuurde Weerd Oostzijde in Utrecht – Klik hier

Details van Appartement Bemuurde Weerd Oostzijde in Utrecht

Prijs – 1250.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 60

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Bemuurde_Weerd_Oostzijde Utrecht Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren