Bennekomstraat DenHaag Nederland in DenHaag via Huurflits

Bennekomstraat DenHaag NederlandIndeling:Entree op de begane grond via een open portiek. U komt binnen in een hal op de eerste etage.De woonkamer is gelegen aan de voorzijde op de hoek van de Bennekomstraat en is heerlijk licht door de grote ramen en de deels glazen deur. Deze ruimte is mooi afgewerkt met een prachtige vloer en nieuwe muren. De hoofdslaapkamer aan de achterzijde is in dezelfde stijl als de woonkamer, neutraal ruim en zeer netjes! Deze fijne ruimte ligt aan de stille achterzijde van de etage. De tweede slaapkamer is gelegen aan de voorzijde en kan perfect gebruikt worden als kantoor/study of logeerkamer.De moderne nieuwe L-vormige keuken is gelegen aan de achterzijde en heeft een 4-pits kookplaat, koelkast, afzuigkap en biedt toegang tot het balkon. De ruimte is nieuw betegeld, en heeft Bosch inbouwapparatuur. De CV-ketel is fraai weggewerkt in de keuken.De luxe en ruime badkamer is zeer netjes afgewerkt en is voorzien van een douche cabine, een mooi nieuw wastafelmeubel, handdoekradiator en hier vindt u ook de wasmachine aansluiting. Middels een schuifpui betreedt u het langwerpige balkon.Het nieuwe toilet is separaat in de gang.

Je vind de Huurwoning aan de Bennekomstraat DenHaag Nederland  te DenHaag nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Huurwoning ligt in de stad DenHaag aan de Bennekomstraat DenHaag Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Huurwoning in DenHaag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Huis Bennekomstraat in Den Haag wees er dan snel bij!

Meer informatie over Huis Bennekomstraat in Den Haag – Klik hier

Details van Huis Bennekomstraat in Den Haag

Prijs – 1095.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 65

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Bennekomstraat DenHaag Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren