Bentinckstraat Arnhem Nederland in Arnhem via Huurflits

Bentinckstraat Arnhem NederlandIndeling:Via de gezamenlijke entree betreedt u de hal van het appartement. Vanuit de hal is ieder vertrek te bereiken.De L-vormige woonkamer is gelegen aan de voorzijde van het pand en u kijkt vanaf de zithoek en het balkon in de Bakkerstraat. De open keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur.De slaapkamer is gelegen aan de rustige Bentinckstraat. De badkamer is voorzien van een douche, toilet, wastafel en aansluiting voor de wasmachine.Entree, woonkamer met open keuken. De keuken is voorzien van inbouwapparatuur: koelkast met vriesvak, vaatwasser, combi-oven, gaskookplaat en afzuigkap. Klein balkon aan de voorzijde.Slaapkamer, badkamer voorzien van douche, toilet, wastafel en wasmachineaansluiting.

Je vind de Appartement aan de Bentinckstraat Arnhem Nederland  te Arnhem nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Arnhem aan de Bentinckstraat Arnhem Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Arnhem. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Bentinckstraat in Arnhem wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Bentinckstraat in Arnhem – Klik hier

Details van Appartement Bentinckstraat in Arnhem

Prijs – 945.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 63

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Bentinckstraat Arnhem Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren