Berckheydestraat Haarlem Nederland in Haarlem via Huurflits

Berckheydestraat Haarlem NederlandOmgeving:Met een korte wandeling door het Bolwerk bent u op het Centraal Station van Haarlem. Direct aan de andere kant van het station begint het stadscentrum. Dit alles is heerlijk op loopafstand. Ook het strand en de duinen zijn op fietsafstand, zodat u na een drukke dag heerlijk kunt uitwaaien. Met allerlei winkels om de hoek kunt u gemakkelijk uw groente en wijn of een kort cadeautje kopen.Indeling:Gelegen op de 3e verdieping, alle voorzieningen voor jezelf.

Je vind de Studio aan de Berckheydestraat Haarlem Nederland  te Haarlem nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Haarlem aan de Berckheydestraat Haarlem Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Haarlem. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Berckheydestraat in Haarlem wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Berckheydestraat in Haarlem – Klik hier

Details van Studio Berckheydestraat in Haarlem

Prijs – 565.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 20

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Berckheydestraat Haarlem Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren