Bergerstraat Maastricht Nederland in Maastricht via Huurflits

Bergerstraat Maastricht NederlandDit appartement is gelegen op de bovenste verdieping en heeft een totale oppervlakte van 35m2. De woonkamer is lekker ruim en heeft een oppervlakte van 17m2. De keuken heeft een goede oppervlakte van 4m2. Ook de slaapkamer is zeer ruim met een oppervlakte van 12m2 en de gang is 2m2.Het appartement is gelegen op de bovenste verdieping. Bij binnenkomst treft u de gang waar het slaapgedeelte aan de rechterzijde aansluit. Aan de linkerkant is de keuken, toilet en douche, en de ruime, karakteristieke woonkamer.

Je vind de Appartement aan de Bergerstraat Maastricht Nederland  te Maastricht nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Maastricht aan de Bergerstraat Maastricht Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Maastricht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Bergerstraat in Maastricht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Bergerstraat in Maastricht – Klik hier

Details van Appartement Bergerstraat in Maastricht

Prijs – 875.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 35

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Bergerstraat Maastricht Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren