Bergschot Breda Nederland in Breda via Huurflits

Bergschot Breda NederlandHet is een straat met diverse woonwijken, waardoor de locatie zeer geschikt is voor gezinnen met kinderen. Het autoverkeer is zeer beperkt. De wijk Heusdenhout heeft uitstekende verbindingen met de belangrijkste voorzieningen van de stad Breda. Op loopafstand bevindt zich een klein winkelcentrum met winkels voor de dagelijkse boodschappen. De uitvalswegen rondom Breda zijn goed en snel te bereiken. Er zijn twee basisscholen op loopafstand. Ook is hier buitenschoolse opvang en een peuterspeelzaal.Korte rondleiding door de woning: op de begane grond is de entree met toegang tot het toilet en de trap naar de eerste verdieping, de woonkamer en de keuken. Op de eerste verdieping treft u een overloop met toegang tot trap naar de tweede verdieping, 3 slaapkamers en de badkamer met ligbad en wastafel. Op de tweede verdieping vind je de ruime zolderruimte welke je kunt gebruiken als werk- of hobbykamer. Uiteraard kunt u hier ook een extra slaapkamer realiseren. Deze prachtige woning is recentelijk verduurzaamd en heeft een energie-index lager dan 1,2. Daarnaast is deze woning verbouwd en voorzien van een luxe badkamer, een zeer uitgebreide en luxe keuken met bijbehorende inbouwapparatuur en een luxe toilet.

Je vind de Huurwoning aan de Bergschot Breda Nederland  te Breda nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Huurwoning ligt in de stad Breda aan de Bergschot Breda Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Huurwoning in Breda. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Huis Bergschot in Breda wees er dan snel bij!

Meer informatie over Huis Bergschot in Breda – Klik hier

Details van Huis Bergschot in Breda

Prijs – 1115.00
Aantal kamers – 4
Woonoppervlakte – 169

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Bergschot Breda Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren