Bergselaan Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Bergselaan Rotterdam NederlandEr is een ruime gezamenlijke woonkamer van 55m2 met een moderne keuken met oa vaatwasser. Glamoureuze badkamer met een enorm ligbad, douche, wasmachine en een droger. Er zijn 2 balkons, waarvan één voor jezelf, en een dakterras.Goede ligging in het noorden van Rotterdam, openbaar vervoer is om de hoek. Veel supermarkten, lokale bars en restaurants in de buurt.

Je vind de Kamer aan de Bergselaan Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Rotterdam aan de Bergselaan Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Bergselaan in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Bergselaan in Rotterdam – Klik hier

Details van Kamer Bergselaan in Rotterdam

Prijs – 900.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 11

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Bergselaan Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren