Bergselaan Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Bergselaan Rotterdam NederlandMooie nette kamer met bed, bureau en open kast.-Uw kamer heeft directe toegang tot een balkon.-U kunt gebruik maken van de aangrenzende fraaie badkamer met douche en wastafel. Douche maximaal 5 minuten per dag, bij meer gebruik worden extra kosten in rekening gebracht.- U kunt gebruik maken van de keuken.

Je vind de Kamer aan de Bergselaan Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Rotterdam aan de Bergselaan Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Bergselaan in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Bergselaan in Rotterdam – Klik hier

Details van Kamer Bergselaan in Rotterdam

Prijs – 900.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 9

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Bergselaan Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren