Bergstraat Arnhem Nederland in Arnhem via Huurflits

Bergstraat Arnhem NederlandIndeling appartement;Entree, hal, voorzien van separaat toilet en meterkast en diverse inbouwkasten. Badkamer voorzien van douche, kastje met ingebouwde wastafel en een wasmachine aansluiting. Grote praktische slaapkamer met veel inbouw kastruimte.De woonkamer met open keuken is door de vele ramen erg licht. Vanuit de woonkamer is er toegang tot het balkon.Verder heeft dit appartement nog een individuele berging en een gemeenschappelijke fietsenberging in de onderbouw.

Je vind de Appartement aan de Bergstraat Arnhem Nederland  te Arnhem nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Arnhem aan de Bergstraat Arnhem Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Arnhem. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Bergstraat in Arnhem wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Bergstraat in Arnhem – Klik hier

Details van Appartement Bergstraat in Arnhem

Prijs – 850.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 54

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Bergstraat Arnhem Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren