Berkelselaan Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Berkelselaan Rotterdam NederlandIndelingVanaf de straat heb je je eigen voordeur naar het appartementBij binnenkomst komt u in de hal, waar u eerst de badkamer aantreft. De badkamer heeft een douche in het bad en wastafel. Tussen de badkamer en de keuken bevindt zich een separaat toilet. De keuken is voorzien van keukenblok en geeft toegang tot de buitenruimte. Aan de achterzijde heeft u een heerlijke stadstuin, waar u heerlijk van de zon kunt genieten. De tuin ligt op het zuiden, dus volop zonlicht!De woonkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning. Een brede ruimte waardoor je een prachtig uitzicht hebt over de straat en het groene park voor de deur. Ook heb je prachtig uitzicht op de Hofbogen, die de komende jaren omgetoverd worden tot park. De woonkamer is door middel van en suite kasten eenvoudig in te delen in zit- en eetgedeelte.De laatste kamer is de slaapkamer van circa 2,58m bij 2,33m. Tevens is vanuit deze slaapkamer middels openslaande deuren de tuin te bereiken. Zo haal je buiten mooi naar binnen.De gehele woning is voorzien van een fraaie laminaatvloer.

Je vind de Appartement aan de Berkelselaan Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Rotterdam aan de Berkelselaan Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Berkelselaan in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Berkelselaan in Rotterdam – Klik hier

Details van Appartement Berkelselaan in Rotterdam

Prijs – 1050.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 47

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Berkelselaan Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren