Berlikumermarkt Leeuwarden Nederland in Leeuwarden via Huurflits

Berlikumermarkt Leeuwarden NederlandOp mooie locatie in het centrum gelegen geheel verbouwde appartementen, alle voorzieningen op loopafstand, winkels, terrassen, te veel om op te noemen, treinstation op 5 min loopafstand. echt voor liefhebbers die in het stadscentrum willen wonen.Gelegen op de 2e verdieping.Indeling: entree tot appartement, hal, woonkamer/keuken 31 m2, keuken voorzien van elektrische kookplaat, afzuigkap, oven, koelvriescombinatie en vaatwasser.Ruime slaapkamer van 14 m2, badkamer met douche, toilet en wasmeubel 5m2. Berging

Je vind de Appartement aan de Berlikumermarkt Leeuwarden Nederland  te Leeuwarden nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Leeuwarden aan de Berlikumermarkt Leeuwarden Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Leeuwarden. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Berlikumermarkt in Leeuwarden wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Berlikumermarkt in Leeuwarden – Klik hier

Details van Appartement Berlikumermarkt in Leeuwarden

Prijs – 900.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 48

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Berlikumermarkt Leeuwarden Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren