Bernsteinstraat CapelleaandenIJssel Nederland in CapelleaandenIJssel via Huurflits

Bernsteinstraat CapelleaandenIJssel Nederland•Het ruime zonnige balkon met frisse lucht en miljoenen dollars uitzicht op de buurt.• 4 registratiemogelijkheden.•Gratis parkeren Rotterdam.• Gratis maandelijkse schoonmaakservice.• Door de eigenaar betaalde huishoudsters in het gebouw die regelmatig de binnenkant van het gebouw en de liften schoonmaken.• Veilig wonen: luxe veilige gemeenschap met de intercom van de voordeur voor inspectie voordat de deur wordt geopend.• Uitstekend geschikt voor mensen die netheid hoog in het vaandel hebben, van sport houden en genieten van een prachtige omgeving.Gelegen op de 4e verdieping, dit volledig gemeubileerde appartement heeft een ruime woonkamer, drie slaapkamers, 3 bergingen, sanitair en een enorm zonnig privébalkon met frisse lucht en geweldig uitzicht over de buurt

Je vind de Kamer aan de Bernsteinstraat CapelleaandenIJssel Nederland  te CapelleaandenIJssel nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad CapelleaandenIJssel aan de Bernsteinstraat CapelleaandenIJssel Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in CapelleaandenIJssel. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Bernsteinstraat in Capelle aan den IJssel wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Bernsteinstraat in Capelle aan den IJssel – Klik hier

Details van Kamer Bernsteinstraat in Capelle aan den IJssel

Prijs – 895.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 12

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Bernsteinstraat CapelleaandenIJssel Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren