Bernsteinstraat CapelleaandenIJssel Nederland in CapelleaandenIJssel via Huurflits

Bernsteinstraat CapelleaandenIJssel NederlandBeschrijving / indeling:U komt binnen door de voordeur.1e hoofdslaapkamer en 2e slaapkamer aan de voorzijde; 3e slaapkamers met zonnig balkon aan de achterzijde.Alle slaapkamers zijn uitgerust met comfortabele bedden, ruime kasten, kast, bureau, spiegels, beddengoed, kussens, handdoeken, lakens en bieden daarom alle ruimte die u nodig heeft, waar u kunt studeren, lezen, werken en alles kunt krijgen wat u meeneemt het!Het lichte zonnige privébalkon met frisse lucht en een prachtig uitzicht op de buurt.woonkamer verbindt fantastisch luxe open keuken met geweldig balkon.De ruime lichte woonkamer en geweldige eetkamer, met grote ruiten om het natuurlijke licht en de prachtige zon te laten schijnen, zijn efficiënt ontworpen met banken, tv, eettafel voor 8 personen en boekenplanken met alles wat je nodig hebt.De luxe open keuken is van alle gemakken voorzien, zoals een oven, magnetron, koelkast, vaatwasser, afzuigkap, afzuigkap (afzuigkap).Badkamer met fraaie inloopdouche, wastafels, wasmachine en droger.Net als de rest van dit appartement is ook de badkamer recentelijk gerenoveerd.

Je vind de Kamer aan de Bernsteinstraat CapelleaandenIJssel Nederland  te CapelleaandenIJssel nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad CapelleaandenIJssel aan de Bernsteinstraat CapelleaandenIJssel Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in CapelleaandenIJssel. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Bernsteinstraat in Capelle aan den IJssel wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Bernsteinstraat in Capelle aan den IJssel – Klik hier

Details van Kamer Bernsteinstraat in Capelle aan den IJssel

Prijs – 957.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 17

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Bernsteinstraat CapelleaandenIJssel Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren