Besterdring Tilburg Nederland in Tilburg via Huurflits

Besterdring Tilburg NederlandOmschrijving:Het appartement is vervaardigd in een compleet nieuwbouw complex (2023), gelegen op korte nabijheid van het centrum van Tilburg. Ruime woonkamer met veel lichtinval. Tevens zijn alle appartementen voorzien van een uiterst duurzame PVC vloerafwerking. Dit alles resulteert in weinig aanloopkosten voor de toekomstige bewoner(s).De keuken is uitgerust met combi-oven, greeploze keukenkastjes, inductie kookplaat, vaatwasser, koelkast met vriesvak en afzuigkap.Morderne badkamer met douche wastafel, spiegel en mechanische afzuiging. Separaat toilet aanwezig.Inpandige berging met wasmachine aansluiting.De ramen worden afgewerkt met Luxaflex.Het appartement heeft een eigen prive berging, gelegen op het buitenterrein aan de achterzijde van het complex.

Je vind de Appartement aan de Besterdring Tilburg Nederland  te Tilburg nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Tilburg aan de Besterdring Tilburg Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Tilburg. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Besterdring in Tilburg wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Besterdring in Tilburg – Klik hier

Details van Appartement Besterdring in Tilburg

Prijs – 939.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 52

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Besterdring Tilburg Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren