Betaplein Leiden Nederland in Leiden via Huurflits

Betaplein Leiden NederlandIn alle gevallen heb je natuurlijk wel een aparte badkamer, zodat je ongestoord aan je ochtendritueel kunt beginnen. De badkamer is ingericht met een comfortabele douche, een wastafel met spiegel en een toilet. Je hebt een moderne open keuken voorzien van inbouwapparatuur: een inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser, oven met geïntegreerde magnetron en koel- / vriescombinatie. In de keuken is ook een plekje voor je wasmachine gereserveerd.De studio is hoogwaardig afgewerkt in neutrale kleuren, zodat het met wat gezellige accessoires en jouw unieke smaak helemaal Yours maakt!

Je vind de Studio aan de Betaplein Leiden Nederland  te Leiden nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Leiden aan de Betaplein Leiden Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Leiden. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Betaplein in Leiden wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Betaplein in Leiden – Klik hier

Details van Studio Betaplein in Leiden

Prijs – 855.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 46

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Betaplein Leiden Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren