Beukelsdijk Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Beukelsdijk Rotterdam NederlandOmschrijving eerste verdieping:Toegang tot hal. De hal geeft toegang tot de twee slaapkamers aan de achterzijde, het toilet, een berging, de badkamer met ligbad en separate douche en de woonkamer met aan de voorzijde gelegen keuken.Diverse eigenschappen:• De woning is volledig gemeubileerd, inclusief luxe lichtdichte gordijnen;• Voorzien van een moderne landelijke keuken met alle mogelijke inbouwapparatuur;• Voorzien van een luxe badkamer;• Voorzien van separaat toilet;• De woning is verduurzaamd naar energielabel B, wat een flink verschil maakt in stookkosten!;• Verwarmingsinstallatie: nieuwe duurzame cv-combiketel;

Je vind de Appartement aan de Beukelsdijk Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Rotterdam aan de Beukelsdijk Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Beukelsdijk in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Beukelsdijk in Rotterdam – Klik hier

Details van Appartement Beukelsdijk in Rotterdam

Prijs – 1325.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 70

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Beukelsdijk Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren