Beukelsdijk Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Beukelsdijk Rotterdam NederlandBinnenkomst in de gezamenlijke entree.Trap naar de tweede etage.Binnenkomst in eigen appartement via de hal die toegang geeft tot de diversen vertrekken.De mooie, lichte woonkamer is gelegen aan de voorzijde, met grote openslaande deuren naar het balkon. De woonkamer kan worden verdeeld in twee ruimtes door middel van ensuite deuren.De keuken is knus met veel lichtinval. De slaapkamer is tevens gelegen aan de voorzijde.De badkamer is volledig betegeld met wastafel en spiegel.

Je vind de Appartement aan de Beukelsdijk Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Rotterdam aan de Beukelsdijk Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Beukelsweg in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Beukelsweg in Rotterdam – Klik hier

Details van Appartement Beukelsweg in Rotterdam

Prijs – 995.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 65

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Beukelsdijk Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren