Beukelsdijk Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Beukelsdijk Rotterdam NederlandRuime en lichte kamer aan straatzijde. Goed gelegen nabij supermarkten en restaurants met openbare parkeerplaatsen. Trams en bussen beschikbaar in de buurt, 10 minuten lopen naar Rotterdam Centraal Station, 20 minuten fietsen naar Erasmus Universiteit.De woning is niet gemeubileerd, maar kan tegen een kleine meerprijs naar wens gemeubileerd worden opgeleverd. Bed is niet inbegrepen, alle andere meubels zijn inbegrepenRuime lichte kamer aan de straatzijde met openslaande ramen.

Je vind de Kamer aan de Beukelsdijk Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Rotterdam aan de Beukelsdijk Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Beukelsdijk in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Beukelsdijk in Rotterdam – Klik hier

Details van Kamer Beukelsdijk in Rotterdam

Prijs – 575.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 30

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Beukelsdijk Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren