Beukelsweg Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Beukelsweg Rotterdam NederlandDe woning/kamer is recent gerenoveerd en verkeert in een goede staat. De accommodatie ligt op 18 minuten lopen van het Centraal Station Rotterdam. Openbaar vervoer, uitvalswegen, scholen, diverse recreatiemogelijkheden en vele leuke winkels zijn letterlijk om de hoek.De kamer (oppervlakte ca. 30m2) is gelegen aan de voorzijde van de woning en is zeer mooi en ruim met zijn hoge plafond, hardhouten eiken vloerdelen. L-vormige keuken met granieten aanrechtblad, 4 pits gaskookplaat (RVS), vlakscherm afzuigkap, vaatwasser (Siemens), magnetron, koelkast en 3 lades vriezer.

Je vind de Kamer aan de Beukelsweg Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Rotterdam aan de Beukelsweg Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Beukelsweg in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Beukelsweg in Rotterdam – Klik hier

Details van Kamer Beukelsweg in Rotterdam

Prijs – 975.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 30

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Beukelsweg Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren