Beukelsweg Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Beukelsweg Rotterdam NederlandIndeling BEGANE GROND: De gemeenschappelijke hal met biedt toegang tot de appartementen en het trappenhuis. EERSTE VERDIEPING: Vanuit de hal is er toegang tot vrijwel alle vertrekken. De woonkamer heeft grote ramen met veel lichtinval en is gelegen aan de voorzijde, evenals de tweede slaap-/werkkamer. De open keuken is voorzien van een complete inventaris zoals een vaatwasser, combi-oven, inductie kookplaat en koel- vriescombinatie. De hoofdslaapkamer ligt aan de achterzijde en biedt toegang tot het balkon door middel van openslaande deuren. De ruime badkamer is voorzien van een wastafel met spiegel, handdoekradiator, ligbad en en separate douche. In een kast zit de wasmachine-aansluiting. Separaat toilet.

Je vind de Appartement aan de Beukelsweg Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Rotterdam aan de Beukelsweg Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Beukelsweg in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Beukelsweg in Rotterdam – Klik hier

Details van Appartement Beukelsweg in Rotterdam

Prijs – 1350.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 72

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Beukelsweg Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren