Beukweg Hengelo Nederland in Hengelo via Huurflits

Beukweg Hengelo NederlandLuxe nieuwbouw appartementen gesitueerd in een kleinschalig maar modern en hoogwaardig afgewerkt, uitstekend geïsoleerd, appartement complex met lift en nagenoeg geen energielasten,Indeling: entrée op de begane grond met gesloten portiek naar lift en trapopgang naar voordeur met hal en toilet en zowel doorloop naar woonkamer met open keuken en straatgericht balkon alsmede overloop naar 2 ruime slaapkamers dito badkamer en wasruimte.Aansluitend aan de achterste slaapkamer riant dakterras met overkapping

Je vind de Appartement aan de Beukweg Hengelo Nederland  te Hengelo nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Hengelo aan de Beukweg Hengelo Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Hengelo. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Beukweg in Hengelo wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Beukweg in Hengelo – Klik hier

Details van Appartement Beukweg in Hengelo

Prijs – 1150.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte –

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Beukweg Hengelo Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren