Bickersgracht Amsterdam Nederland in Amsterdam via Huurflits

Bickersgracht Amsterdam NederlandZoveel ruimte, het is alsof je echt thuis bent! Dit appartement heeft directe toegang tot het gedeelde terras waar u kunt genieten van de prachtige Bickersgracht. In dit appartement zijn een tweepersoonsbed en twee eenpersoonsbedden aanwezig en kunt u gebruik maken van gratis wifi. Deze Amsterdamse familieappartementen hebben directe toegang tot het gedeelde terras. Waar u in de zomer van de zon kunt genieten en boten voorbij kunt zien varen. De grote appartementen hebben twee slaapkamers en de bank in de woonkamer kan worden gebruikt als tweepersoonsbed voor kinderen.

Je vind de Appartement aan de Bickersgracht Amsterdam Nederland  te Amsterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Amsterdam aan de Bickersgracht Amsterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Amsterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Bickersgracht in Amsterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Bickersgracht in Amsterdam – Klik hier

Details van Appartement Bickersgracht in Amsterdam

Prijs – 900.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 65

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Bickersgracht Amsterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren