Bierstraat Deventer Nederland in Deventer via Huurflits

Bierstraat Deventer NederlandGezamenlijke hal, eigen toilet, eigen woonkamer met luxe open keuken voorzien van inductie kookplaat, afzuigkap, koelkast en combi magnetron. Via deur bij de keuken kom je in de ruime tuin.Eerste etageGezamenlijke overloop, eigen badkamer voorzien van douche en een wastafel. De slaapkamer bevindt zich aan de voorzijde.

Je vind de Appartement aan de Bierstraat Deventer Nederland  te Deventer nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Deventer aan de Bierstraat Deventer Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Deventer. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Bierstraat in Deventer wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Bierstraat in Deventer – Klik hier

Details van Appartement Bierstraat in Deventer

Prijs – 775.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 45

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Bierstraat Deventer Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren