Bijlmerdreef Amsterdam Nederland in Amsterdam via Huurflits

Bijlmerdreef Amsterdam NederlandWe hebben een variatie van studio’s en appartementen op Bijlmerdreef. Zo heeft de grootste studio in de sociale sector een oppervlakte van 34m² en de kleinste een oppervlakte van 21m². Bij de middelhuur is de grootste 46m² en de kleinste 34m².

Je vind de Studio aan de Bijlmerdreef Amsterdam Nederland  te Amsterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Amsterdam aan de Bijlmerdreef Amsterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Amsterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Bijlmerdreef in Amsterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Bijlmerdreef in Amsterdam – Klik hier

Details van Studio Bijlmerdreef in Amsterdam

Prijs – 954.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 34

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Bijlmerdreef Amsterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren