Bijlmerdreef Amsterdam Nederland in Amsterdam via Huurflits

Bijlmerdreef Amsterdam NederlandDe privékamer bevindt zich op de bovenste verdieping en is ongeveer 10m2, waarin een tweepersoonsbed, een kledingkast en een bureau passen.Er is een gedeelde woonkamer, gedeelde open, moderne en volledig uitgeruste keuken. Vanuit de keuken en woonkamer heeft u toegang tot het zeer ruime gezamenlijke dakterras. De badkamer wordt ook gedeeld, deze is voorzien van een douche en een wastafel. In de gang vindt u een aparte garderobe met wasmachine.

Je vind de Kamer aan de Bijlmerdreef Amsterdam Nederland  te Amsterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Amsterdam aan de Bijlmerdreef Amsterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Amsterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Bijlmerdreef in Amsterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Bijlmerdreef in Amsterdam – Klik hier

Details van Kamer Bijlmerdreef in Amsterdam

Prijs – 650.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 10

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Bijlmerdreef Amsterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren