Bijlmerplein Amsterdam Nederland in Amsterdam via Huurflits

Bijlmerplein Amsterdam NederlandHuur jouw eigen paleis in Zandkasteel Amsterdamse Poort. De nieuwe woonHUB van Amsterdam. Vanuit dit middelpunt ben je direct verbonden met centrum van Amsterdam, de Zuidas, Schiphol en Winkelcentrum Amsterdamse Poort. Wonen in een iconisch gebouw, wat duurzaam en hoogwaardig is getransformeerd en van alle gemakken is voorzien. Hier heb je de keuze uit studio’s, twee- en driekamerappartementen van ca. 40 m2 tot ca. 90 m2.Het tweekamerappartement is een ideale woning voor als je bijvoorbeeld wilt gaan samenwonen in een ruimere variant. In het tweekamerappartement woon je uiterst comfortabel, voorzien van je eigen woonkamer, slaapkamer, badkamer en aparte wc.Door de organische bouwwijze van Zandkasteel is elke toren uniek gevormd en heeft ook elk appartement zijn eigen kenmerken. Soms verrassende hoekjes of een doorkijkje wat je niet verwacht, maar altijd bijzonder en heerlijk om in te wonen. Alle woningen zijn voorzien van een hoogwaardige PVC-vloer in lichte houtprint en wandafwerking. Natuurlijk met een luxe keuken met inbouwapparatuur en een royale badkamer.

Je vind de Appartement aan de Bijlmerplein Amsterdam Nederland  te Amsterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Amsterdam aan de Bijlmerplein Amsterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Amsterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Bijlmerplein in Amsterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Bijlmerplein in Amsterdam – Klik hier

Details van Appartement Bijlmerplein in Amsterdam

Prijs – 950.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 50

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Bijlmerplein Amsterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren