Bijlwerffstraat Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Bijlwerffstraat Rotterdam NederlandDe studio is gelegen op 12 minuten loopafstand van het centrum, 300 meter afstand van metrostation Blijdorp en op 5 minuten loopafstand van een mooi, groot park (Vroesenpark)U heeft toegang tot alle accessoires in het appartement: -keuken (koelkast met vriesvak, kookplaat, spoelbak, wasmachine, magnetron, kasten, etc.), – badkamer (met douche, wastafel, – toilet, – er is een TV in de kamer, tafel, stoel, grote kast, tweepersoonsbed, – inschrijving in de woning is mogelijk – Er zijn openbare parkeerplaatsen in de straat voor de woning.

Je vind de Studio aan de Bijlwerffstraat Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Rotterdam aan de Bijlwerffstraat Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Bijlwerffstraat in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Bijlwerffstraat in Rotterdam – Klik hier

Details van Studio Bijlwerffstraat in Rotterdam

Prijs – 1200.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 37

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Bijlwerffstraat Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren