Bilderdijkstraat, Da Costabuurt, Amsterdam, North Holland, Netherlands, 1052NA, The Netherlands in Amsterdam via Huurflits

Bilderdijkstraat, Da Costabuurt, Amsterdam, North Holland, Netherlands, 1052NA, The NetherlandsGezellige en zeer licht ingerichte studio, gelegen nabij het stadscentrum.Als u het appartement op de 3e verdieping binnenkomt, zult u versteld staan van de helderheid van het appartement. Het balkon kijkt uit op de Bilderdijkstraat en het park.De aparte keuken heeft een combimagnetron / oven, een koelkast / vriezer, 4 pits gasfornuis en voldoende bergruimte.De badkamer is voorzien van wastafel, douche en toilet.Geschikt voor een single.

Je vind de Studio aan de Bilderdijkstraat, Da Costabuurt, Amsterdam, North Holland, Netherlands, 1052NA, The Netherlands  te Amsterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Amsterdam aan de Bilderdijkstraat, Da Costabuurt, Amsterdam, North Holland, Netherlands, 1052NA, The Netherlands en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Amsterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Bilderdijkstraat in Amsterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Bilderdijkstraat in Amsterdam – Klik hier

Details van Studio Bilderdijkstraat in Amsterdam

Prijs – 1250.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 40

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Bilderdijkstraat, Da Costabuurt, Amsterdam, North Holland, Netherlands, 1052NA, The Netherlands

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren