Bilderdijkstraat DenHaag Nederland in DenHaag via Huurflits

Bilderdijkstraat DenHaag NederlandIndeling: gemeenschappelijke entree op begane grond, trap naar 3e etage, entree studio/ woon / slaapkamer van ca.: 4 x 11 met toegang tot een open keuken zonder apparatuur. Aparte douche en toilet. Wasmachine op de gang voor gemeenschappelijk gebruik. Studio is gelegen in het gewilde ‘Zeeheldenkwartier’, nabij openbaar vervoer en het centrum.Huurprijs in incl. gas, water, elektra en kabel TV.

Je vind de Studio aan de Bilderdijkstraat DenHaag Nederland  te DenHaag nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad DenHaag aan de Bilderdijkstraat DenHaag Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in DenHaag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Bilderdijkstraat in Den Haag wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Bilderdijkstraat in Den Haag – Klik hier

Details van Studio Bilderdijkstraat in Den Haag

Prijs – 900.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 45

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Bilderdijkstraat DenHaag Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren