Bilderdijkstraat DenHaag Nederland in DenHaag via Huurflits

Bilderdijkstraat DenHaag NederlandTrap naar tweede verdieping. Entree in de hal met kombuis keuken. Moderne en nieuwe keuken voorzien van vaatwasser, oven, elektrische 4-pits kookplaat, koel/vriescombinatie, wasmachine en opbergruimte. Lichte woonkamer met gezellige l-vormige bank en salontafel en eethoek met eettafel en stoelen. Vanuit de woonkamer is het balkon te betreden. Ruim, zonnig balkon. Luxe badkamer met inloop regendouche, wastafel met spiegel en opbergruimte en handdoekradiator. Apart toilet. Slaapkamer met comfortabel boxspringbed, kledingkast en originele glas-in-loodramen.

Je vind de Appartement aan de Bilderdijkstraat DenHaag Nederland  te DenHaag nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad DenHaag aan de Bilderdijkstraat DenHaag Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in DenHaag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Bilderdijkstraat in Den Haag wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Bilderdijkstraat in Den Haag – Klik hier

Details van Appartement Bilderdijkstraat in Den Haag

Prijs – 1250.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 45

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Bilderdijkstraat DenHaag Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren