Bilderdijkstraat DenHaag Nederland in DenHaag via Huurflits

Bilderdijkstraat DenHaag NederlandIndeling: gemeenschappelijke entree op begane grond, trap naar 2e etage, entree kamer met kitchenette voorzien van een elektrische kookplaat en koelkast. Aparte douche / toilet op de gang welke gedeeld dient te worden met 1 persoon. Kamer is gelegen in het gewilde ‘Zeeheldenkwartier’, nabij openbaar vervoer, verschillende winkels en het centrum.

Je vind de Kamer aan de Bilderdijkstraat DenHaag Nederland  te DenHaag nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad DenHaag aan de Bilderdijkstraat DenHaag Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in DenHaag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Bilderdijkstraat in Den Haag wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Bilderdijkstraat in Den Haag – Klik hier

Details van Kamer Bilderdijkstraat in Den Haag

Prijs – 525.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 18

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Bilderdijkstraat DenHaag Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren