Bilserbaan Maastricht Nederland in Maastricht via Huurflits

Bilserbaan Maastricht NederlandBij binnenkomst komt u in de hal die u vervolgens naar de woonkamer (22m2) leidt. Deze is voorzien van een mooie en nette laminaatvloer.In de woonkamer bevindt zich de volledig ingerichte keuken met 4 pits keramische kookplaat, spoelbak met spoelbak, afzuigkap en combimagnetron.De badkamer is voorzien van een douche, toilet, wastafel met fontein en afzuiging. Wasmachine aansluiting bevindt zich in de hal.

Je vind de Studio aan de Bilserbaan Maastricht Nederland  te Maastricht nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Maastricht aan de Bilserbaan Maastricht Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Maastricht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Bilserbaan in Maastricht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Bilserbaan in Maastricht – Klik hier

Details van Studio Bilserbaan in Maastricht

Prijs – 850.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 35

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Bilserbaan Maastricht Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren