Bilserbaan Maastricht Nederland in Maastricht via Huurflits

Bilserbaan Maastricht NederlandDe kamer heeft een vide en een kitchenette.De gedeelde badkamer heeft een douche en een wastafelVerder is er een apart/gedeeld toilet en een wasmachine.De keuken is voorzien van een keukenblok, afzuigkap, spoelbak en een elektrische kookplaat met 2 pitten. De kamer is volledig gemeubileerd.Tevens is er een fietsenberging voor de deur en beschikt de kamer over een eigen berging.

Je vind de Kamer aan de Bilserbaan Maastricht Nederland  te Maastricht nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Maastricht aan de Bilserbaan Maastricht Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Maastricht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Bilserbaan in Maastricht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Bilserbaan in Maastricht – Klik hier

Details van Kamer Bilserbaan in Maastricht

Prijs – 480.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 16

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Bilserbaan Maastricht Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren