Biltstraat Utrecht in Utrecht via Huurflits

Biltstraat UtrechtDe woning is gelegen op de eerste verdieping.Fraaie woonkamer met balkon, die toegang geeft tot de semi open keuken. De keuken is voorzien van inbouwapparatuur, zoals 4 pits kookplaat, afzuigkap, combi oven/magnetron, koelkast en vaatwasser.

Je vind de Appartement aan de Biltstraat Utrecht  te Utrecht nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Utrecht aan de Biltstraat Utrecht en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Utrecht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Biltstraat in Utrecht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Biltstraat in Utrecht – Klik hier

Details van Appartement Biltstraat in Utrecht

Prijs – 1300.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 54

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Biltstraat Utrecht

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren