Biltstraat Utrecht Nederland in Utrecht via Huurflits

Biltstraat Utrecht NederlandIndeling;Begane grond; algemene entree, trappenhuis en lift.Derde verdieping; entree, ruime woonkamer met open keuken. De slaapkamer is licht en er staat een tweepersoons bed en een kledingkast. De recent vernieuwde badkamer is luxe afgewerkt en voorzien van een douche en wastafel. Daarnaast is er een aparte w.c.. Het balkon, dat een waanzinnig uitzicht op de Biltstraat geeft, is een fijne plek om lekker te genieten. De inpandige berging is zeer praktisch voor extra opslagruimte.Kortom ben je op zoek naar een fijn appartement aan een van de leukste straten van Utrecht? Dan laten wij jou de Biltstraat graag een keer zien, een afspraak is zo gemaakt.

Je vind de Appartement aan de Biltstraat Utrecht Nederland  te Utrecht nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Utrecht aan de Biltstraat Utrecht Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Utrecht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Biltstraat in Utrecht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Biltstraat in Utrecht – Klik hier

Details van Appartement Biltstraat in Utrecht

Prijs – 1375.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 65

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Biltstraat Utrecht Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren