Binnenbeekstraat Hengelo Nederland in Hengelo via Huurflits

Binnenbeekstraat Hengelo NederlandIndeling:Entree/hal, toegang tot de ruime woonkamer, de keuken voorzien van een koelkast en vriezer, een gasfornuis met oven en een afzuigkap. Vanuit de hal zijn tevens het separate toilet en de badkamer met douche en wastafel te bereiken.

Je vind de Appartement aan de Binnenbeekstraat Hengelo Nederland  te Hengelo nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Hengelo aan de Binnenbeekstraat Hengelo Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Hengelo. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Binnenbeekstraat in Hengelo wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Binnenbeekstraat in Hengelo – Klik hier

Details van Appartement Binnenbeekstraat in Hengelo

Prijs – 750.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 62

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Binnenbeekstraat Hengelo Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren