Binnenbeekstraat Hengelo Nederland in Hengelo via Huurflits

Binnenbeekstraat Hengelo NederlandHet appartement heeft een woonoppervlakte van circa 62 m² en is voorzien van een slaapkamer, woonkamer, de keuken, badkamer en separaat toilet.Indeling:Entree/hal, toegang tot de ruime woonkamer, de keuken voorzien van een koelkast en vriezer, kookplaat, een oven en afzuigkap. Vanuit de hal bereikt u tevens het separate toilet en de badkamer voorzien van een douche en wastafel.

Je vind de Appartement aan de Binnenbeekstraat Hengelo Nederland  te Hengelo nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Hengelo aan de Binnenbeekstraat Hengelo Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Hengelo. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Binnenbeekstraat in Hengelo wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Binnenbeekstraat in Hengelo – Klik hier

Details van Appartement Binnenbeekstraat in Hengelo

Prijs – 750.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 62

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Binnenbeekstraat Hengelo Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren