Binnenbuorren Marsum Nederland in Marsum via Huurflits

Binnenbuorren Marsum NederlandVanuit de hal heeft u toegang tot het toilet en de woonkamer. U kunt ook met de trap naar de eerste verdieping.Vanaf de oprit komt u in de garage en kunt u doorlopen naar de achtertuin (gunstig gelegen ten opzichte van de zon).De woonkamer is licht en ruimtelijk, in de voorkamer bevindt zich tevens een ruime inbouwkast; een grote open keuken voorzien van alle gemakken (inbouwkoelkast, vriezer, elektrisch koken, inbouwvaatwasser).Op de begane grond bevindt zich naast de keuken een bijkeuken met witgoedaansluitingen.Op de eerste verdieping bevinden zich 3 ruime slaapkamers en een grote, luxe badkamer.Technische informatie: in het huis is driefasige elektriciteit aanwezig en elke slaapkamer heeft een speciaal systeem om de zuurstof te filteren.

Je vind de Huurwoning aan de Binnenbuorren Marsum Nederland  te Marsum nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Huurwoning ligt in de stad Marsum aan de Binnenbuorren Marsum Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Huurwoning in Marsum. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Huis Binnenbuorren in Marsum wees er dan snel bij!

Meer informatie over Huis Binnenbuorren in Marsum – Klik hier

Details van Huis Binnenbuorren in Marsum

Prijs – 1200.00
Aantal kamers – 4
Woonoppervlakte – 110

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Binnenbuorren Marsum Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren