Binnenhaven DenHelder Nederland in DenHelder via Huurflits

Binnenhaven DenHelder NederlandDe luxe bedkast is uitgerust met geïntegreerde verlichting en kan met slechts één vinger worden geopend en gesloten. De eigen voordeur is brandvertragend, en u heeft ook uw eigen privé brievenbus.De keuken is goed uitgerust met hoogwaardige apparatuur, waaronder een koelkast, geïntegreerde vaatwasser, inductiekookplaat, besteklade, pannenlade, draaiplateau, granieten gepolijst aanrechtblad, RVS spoelbak/groentebak, Grohe mengkraan, servies/glaswerk, geïntegreerde afzuigkap met verlichting, keukenverlichting en een geïntegreerde combimagnetron.De badkamer/doucheruimte beschikt over een inbouwtoilet met waterbesparing, betegeling tot aan het plafond dat eenvoudig schoon te maken is, extra doucheverlichting, een spiegel met verlichting, doucheafzuiging/ventilatie, een Grohe douchethermostaatkraan, geïntegreerde zeephouder, een Grohe douchestang met Grohe douchekop, een Miele wasmachine, een Miele condensdroger en warm water via uw eigen boiler, wat betekent dat u altijd toegang heeft tot warm water.

Je vind de Studio aan de Binnenhaven DenHelder Nederland  te DenHelder nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad DenHelder aan de Binnenhaven DenHelder Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in DenHelder. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Binnenhaven in Den Helder wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Binnenhaven in Den Helder – Klik hier

Details van Studio Binnenhaven in Den Helder

Prijs – 950.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 60

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Binnenhaven DenHelder Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren