Binnenwatersloot, Delft, South Holland, Netherlands, 2611BK, The Netherlands in Delft via Huurflits

Binnenwatersloot, Delft, South Holland, Netherlands, 2611BK, The NetherlandsGemeubileerd, 2-kamer appartement op de eerste etage in grachtenpand, gelegen in de historische binnenstad Delft, op 250m van het station! Met moderne voorzieningen en enkele authentieke details. 3 grote ramen aan de gracht met vrij uitzicht, grote woonkamer met fraaie schouw. Huur is € 785,- per maand exclusief vast bedrag van € 210,- per maand voor het gebruik van G/W/E/TV en servicekosten. Bij huur door 2 personen is er sprake van een meerprijs van€ 110,- per maand. Er kan gebruik gemaakt worden van de gemeenschappelijke wasmachine, extra kosten voor huurder bedragen € 2,- per was. Beschikbaar per 1 augustus 2020.

Je vind de Appartement aan de Binnenwatersloot, Delft, South Holland, Netherlands, 2611BK, The Netherlands  te Delft nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Delft aan de Binnenwatersloot, Delft, South Holland, Netherlands, 2611BK, The Netherlands en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Delft. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Binnenwatersloot in Delft wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Binnenwatersloot in Delft – Klik hier

Details van Appartement Binnenwatersloot in Delft

Prijs – 785.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 50

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Binnenwatersloot, Delft, South Holland, Netherlands, 2611BK, The Netherlands

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren